Барселона (Sant Quirze del Valles)

Stabilimento Barcellona

Заводът в Барселона

Възникнала като семейна фирма, компанията Juanola започва дейност в началото на XX век с производството на лакрицови дражета.

"Pastillas Juanola" са се произвеждали в лаборатория в Грасия, Барселона, в продължение на 90 години. През 2005 г., Angelini реши да премести производствените мощности на настоящия им адрес – на 20 км от Барселона.

Новият завод е оборудван с изключително съвременни технологии, но традиционната лекарствена форма, с естествени съставки и ръчно приготвяне, е запазена. През последните години бяха добавени различни вкусове, така че днес производството на продуктите с марката Juanola възлиза на близо три милиона опаковки годишно. 

Качеството е безспорен приоритет: заводът непрекъснато осъвременява оборудването и технологиите си съгласно действащите нормативни разпоредби. Освен това притежава множество RSIPAC KEY разрешителни за опаковане, съхраняване, производство на бонбони, лакрицови продукти и дъвки, както и техния внос и опаковане, а също и за производството и обработката на различни аромати.