Олбани (ThermaCare®)

Thermacare2

Заводът в Олбани

Заводът в Олбани (Джорджия, САЩ), който се намира на около три часа път южно от Атланта, вече над 20 години произвежда загряващи пластири ThermaCare® за целия свят.

Малко статистика за този завод: площ от 20 000 м2, производствени мощности за над 80 милиона загряващи пластири годишно и повече от 126 работници. Заводът в Олбани снабдява целия свят със загряващи пластири ThermaCare®.

ThermaCare е патентована технология за производство на реална топлина, която помага на тялото да изгради наново увредената тъкан и да ускори оздравяването. Загряващите пластири Thermacare® се медицински изделия, регистрирани в Германия, Италия, Франция, Испания, Австрия, САЩ, Канада и много други държави по света, които непрекъснато биват тествани, за да се гарантира, че отговарят на регулаторните изисквания и очакванията на потребителите.

Продуктите ThermaCare® се приготвят за гърба и тазобедрените стави, врата, китките и раменете, коленете и лактите, за многофункционални мускули и стави, за менструални болки; всички те използват топлинна терапия за облекчаване на мускулната болка, намаляване на възпалението и релаксиране на напрегнатите мускули. 

Продуктите ThermaCare® се произвеждат от специализирани техници, които гарантират съответствието им с най-високите производствени стандарти с помощта на най-съвременна технология. Неотдавна производствените линии бяха усъвършенствани чрез монтиране на нови поточни машини за пластири и автоматизирани системи за вземане на проби, които са в състояние да гарантират все по-нарастващото качество и ефективност на производството. Научноизследователските и развойни лаборатории за ThermaCare® на територията на завода в Олбани способстват за непрекъснатото създаване на иновации и позволяват интегрирането им в производствените процеси в съответствие с пазарните нужди.

Заводът е регистриран в FDA и сертифициран по ISO 13485.