Aptitude Magazine

Copertina del magazine aptitude appoggiata sulla stessa rivista aperta su due pagine

Цялото списание

 1. Magazine n° 6

  Май 2022

  Грижа без граници

  Дигиталната версия на пролетния брой на списание Aptitude вече е онлайн. В този брой можете да намерите задълбочен поглед върху нашата стратегия за Многообразието и Приобщаването (D&I) и нашия ангажимент да създадем овластяващо работно място, което гарантира истинско приобщаване с равни възможности.

 2. Magazine n° 5

  Есен 2021

  Отдаденост на живота на пациента

  Дигиталната версия на есенния брой на списание Aptitude е онлайн. В този брой можете да намерите вълнуващи новини и оригинални истории, фокусирани върху нашия ангажимент към психичното здраве и предоставянето на здравни решения на хората чрез нашия Strategic Imperative Partner of Choice.

 3. Magazine n° 4

  Лято 2021

  Докосване на бъдещето

  Дигиталната версия на летния брой на списание Aptitude е онлайн. В този брой можете да намерите вълнуващи новини и оригинални истории, фокус върху нашето пътуване в посока дигитализация в здравеопазването и нашия ангажимент да се стремим към съвършенство, посредством императивни стратегически оперативни постижения.

 4. Magazine n° 3

  Март - 2021

  Грижа за хората

  Дигиталната версия на третия брой на списание Aptitude е онлайн. В този брой ще намерите вълнуващи новини и оригинални истории, акцент върху ангажимента ни към епилепсията и стратегията ни да станем признат работодател (Employer of Choice), способен да привлече нови таланти и проницателен в ангажираността на нашите хора. Новият брой има напълно обновена графика, предназначена да направи по-приятно преживяването на читателите.

 5. Magazine n° 2

  Ноември - 2020

  Нашият ангажимент по отношение на психичното здраве и дигиталната ни трансформация

  В този брой, нови истории и новини, фокус върху нашия ангажимент по отошение на психичното здраве и дигиталната ни трансформация, с гласовете на главните протагонисти на нашата промяна.

 6. Magazine n° 1

  Юли - 2020

  Специално издание - Работа по време на Covid-19

  В първия брой говорихме за последните няколко месеца на Angelini Pharma: един изключителен и труден период от време, в който всички заедно се справихме с извънредното положение Covid-19. Издание, посветено на продуктите на Amuchina, един от най-успешните ни брандове, без съмнение най-търсеният по време на извънредната ситуация; но преди всичко, специален брой, посветен на нашите хора, на тези, които ни позволиха да продължим ангажиментите и усилията си да застанем зад страната през последните месеци, време, което промени живота на всички.